│Julkalendern│Lucka 1- Julklappstips

S K R I V E T 2012-12-01 │ 13:04:00
K O M M E N T A R E R (0 )│ Julkalendern 2012
1. Perfekt bok för alla fashonnistas där ute. Den kan hittas på Cdon.com. Lauren Conrad har även skrivit en del andra böcker, så om "Style" är inget för dig finns det även "beauty" men också andra litterälla böcker.
 
2. Grymma hörlurar som finns i massa olika färger som passar alla. Älskar dom vita (kanske för att jag själv har dom?) + att dom har grymt bra ljud. Man hör dock inte något annat än musiken när man har dom på sig... Finns på lite olika ställen, men på Cdon.com vet jag att dom finns.
 
3. En jätte fin klänning från Bikok.com. Tycker verkligen om de guldiga nitarna och färgen av själva klänningen. Även fast jag inte använder klänning så ofta, så skulle det nog vara en fin julklapp till någon annan.
 
4. De fina Dr Martens. Förredrar helst de vinröda, men svart passar ju till allt. Hittas på Bubbleroom.se
 
5.Super fint Iphone skal för Iphone 5/4s/4. Väldigt snyggt med nitar på och hittas på Idiwa.se.
 
6. Älskar pannband! Denna är i en fin ljus rosa/beige/någonting från H&M. Billigt och bra!
 
7. Nagellack är en bra julklapp om du inte direkt vet vad någon vill ha. Dessa är från H&M, men det finns ju nagellack precis överrallt, så det är nog inte så svårt att hittta. Några anndra bra märken är OPI, China Glaze och Essie, fast det är ju lite dyrare. 
 
8. En annan bra bok är Elsas Mode av Sofi Fahrman. Grymt bra bok, som jag läste klart på några dagar i Cypern. Måste köpa de andra böckerna! 
 
Extra julklappstips: Spotify Premium!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback